Szűrés
Hírek
Kedves Vásárlóink!
2022.11.02-án szerdán egészségügyi okok miatt Budapest Szentmihályi úti üzletünk zárva tart! Ezen a napon nincs lehetőség a rendelések személyes átvételére!
Megértésüket köszönjük,
Az OlajShop csapata
Kedves Vásárlóink!
2022.11.02-án szerdán egészségügyi okok miatt Budapest Szentmihályi úti üzletünk zárva tart! Ezen a napon nincs lehetőség a rendelések személyes átvételére!
Megértésüket köszönjük,
Az OlajShop csapata
A konzisztencia a zsír merevségének mértéke. A konzisztencia a sűrítőszer típusától és mennyiségétől függ. A konzisztencia osztályozása a penetráció mértékén alapszik. A penetráció egy szabványos kúpnak 5 másodperces időtartam alatt a zsírba való bemerülésének a mélysége tizedmilliméter mélységben. Az osztályozási rendszert a USA Nemzeti Kenőzsír Intézete (NLGI) fejlesztette ki. Minél lágyabb a zsír, annál jobban belesüllyed a kúp, s annál alacsonyabb az NLGI szám.
A kenőzsírok jelöléséről az alábbi link-en tudhat meg többet: